به گزارش بخشخبریبازار چاپ ایرانبهنقل از مهر , چالش نوآوری «ساخت جوهر رسانا یا نیمهرسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی» از سوی کارگروه صنعت و بازار ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار میشود.
الکترونیک چاپی یکی از فناوریهای نوظهور است که در زمینههای مختلف از بهداشت و سلامت تا تبلیغات، خودروسازی، حمل و نقل، انرژی و الکترونیک کاربردهای فزایندهای دارد.
روش متعارف، ارزان و سریع ایجاد مدارهای الکترونیکی چاپی، استفاده از چاپ جوهرافشان است و برای این منظور به طور معمول از جوهرهای رسانا و نیمهرسانا استفاده میشود.
اما ساخت جوهری با سایز ذرات بهینه، پایدار توام با عدم تجمع ذرات که علاوه بر تامین هدایت و استحکام مناسب، قابلیت بکارگیری در چاپگرهای جوهرافشان را دارا باشد و باعث صدمه به هد چاپگر نشود، یک چالش جدی است.
در این راستا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، به دنبال راهکارهای عملیاتی برای «توسعه زیرساختهای فناوری الکترونیک چاپی و در نخستین گام ساخت جوهرهای رسانا و نیمه رسانا مناسب برای چاپگرهای جوهرافشان» از سوی شرکتهای خلاق و نوآور، پژوهشگران، مخترعان و فناوران، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاهها و پژوهشگاهها از داخل و خارج کشور است.
با توجه به موارد یادشده و بنابر اعلام فراخوان دبیرخانه چالشهای نوآوری و فناوری نانو، کلیه علاقمندان میتوانند به طور رایگان در این چالش شرکت کرده و از تسهیلات حمایتی تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال در جریان مرحله دوم چالش، شامل کمک هزینه نقدی و اعتبار استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی برای ساخت نمونه آزمایشگاهی بهرهمند شوند.
در پایان مرحله دوم به برنده نهایی در هر یک از دو بخش (جوهرهای رسانا و جوهرهای نیمهرسانا) مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی اعطا خواهد شد.
همچنین برندگان نهایی چالش با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو، فرصت همکاری مشترک و نیز امکان دریافت تسهیلات تجاریسازی را خواهند داشت.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد